Linkpagina

De linken die hier staan hebben enkel verband met de Goddelijke Naam.

In Noorwegen bestaat er een hele mooie website in verband met de Goddelijke Naam. Je kunt er zowel een Engelse als een Noorse versie raadplegen. Een aanrader is beslist om even te kijken naar de foto's. Een verder bewijs dat de Goddelijke Naam wereldwijd bekend is. We kregen trouwens van de webmaster de toestemming om een foto in onze pagina "wereldwijd' te tonen.

Volg deze link: www.divinename.no

 

Een website over de Goddelijke Naam die een grote inspiratie was voor ons, is de Deense website 'Gudsnavnet'. Op deze website zijn heel veel foto's te zien, tonende waar de Goddelijke Naam overal in Denemarken voorkomt. We zijn blij u deze link te tonen.

Volg deze link: www.gudsnavnet.dk

 

Ook deze link verwijst naar een Scandinavische website. Deze mooie Zweedse website presenteert niet minder dan 214 plaatsen (2009) met Gods naam, naast items zoals regenten, munten, het Historisch Museum in Stockholm en andere zaken. Ook hier spreken de foto's echt voor zichzelf!!!

Volg deze link: www.gudsnamnet.se

 

Een heel mooie website voor iedereen die belangstelling heeft voor het boeiende terrein van de Nederlandse Bijbelvertaling is de website Biblia Neerlandica. Op deze website vind je een heel mooi gedeelte over de Goddelijke Naam in Nederlandstalige Bijbels vanaf de 16de eeuw tot heden. Een bezoekje is beslist de moeite waard!

Volg deze link: Biblia Neerlandica

 

 

naar boven

 

© godsnaam.be

- disclaimer -